Rólunk

Építőipari munkák kivitelezésével foglalkozó vállalkozásunk sokéves tapasztalattal, szakértelemmel és maximalizmussal áll az Ön rendelkezésére Miskolcon és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye területén. Kisebb és nagyobb kőműves-, ács-, tetőfedő-, szárazépítő-, burkoló- és egyéb építőipari szakmunkák.

Összeszokott csapatunk közel 10 éves tapasztalattal rendelkezik az építőiparban.

Nem ígérünk lehetetlent. Mi azt ígérjük, hogy a ránk bízott munkát korrekt áron, jó minőségű anyagok felhasználásával, a ténylegesen szükséges idő alatt végezzük el. Az előre megállapodott árat tartjuk, nincsenek rejtett költségek. Hiszünk abban, hogy hosszú távon csak korrekt hozzáállással, megfelelő tájékoztatással, kifogástalan munkával és elégedett ügyfelekkel maradhatunk versenyképesek.

Szakértelem: Legyen szó bármilyen építőipari projektről, magas színvonalú és teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Minden egyes projekt során törekszünk a legmagasabb szakmai színvonal fenntartására.

Teljes körű szolgáltatás: Igény esetén komplett szolgáltatást nyújtunk, kezdve a tervezéstől a kulcsra kész átadásig. Tervezés a szakági terveket is beleértve, szerkezetkész kivitelezés az alapoktól a tetőig, teljes megvalósítás a legutolsó szegőlécig.

Elkötelezettség a minőség mellett: Munkánk során a minőség a legfontosabb szempont. Kiváló anyagokkal, a legjobb eszközökkel és szakértői tudással biztosítjuk, hogy minden projektünk tartós és kifogástalan eredményt hozzon.