Ácsmunkák, tetőfedés

Favázas épület

Családi ház, melléképület, garázs, műhely, tároló vagy bármilyen más épület építésére kiválóan alkalmas a könnyűszerkezetes technológia. A hazánkban is egyre elterjedtebb favázas könnyűszerkezetes építés jónéhány előnnyel rendelkezik.

A könnyűszerkezetes házak rendkívül jó hőszigetelési tulajdonságúak, így nagyon kedvező fűtési költség érhető el. Ezen kívül a nyári meleg ellen is remekül véd.

Favázas könnyűszerkezetes épület kivitelezése

Házbővítés, hozzáépítés? Családi ház építése kompletten? Melléképületet, műhelyt, garázst szeretne? Teljes körű szolgáltatással tudjuk elvállalni. Munkánk során a minőség a legfontosabb szempont, melyet kiváló anyagokkal, a legjobb eszközökkel és szakértői tudással garantálunk.

  • Szaktanácsadás, felmérés
  • Tervezés, engedélyeztetés, bejelentés
  • Faanyag kiválasztása, faanyagvédelem
  • Bontási munkák, ha szükséges
  • Tereprendezés, betonalap készítése
  • Az épület teljes kivitelezése a kívánt készültségi fokig
Kérjen ingyenes felmérést, árajánlatot! KAPCSOLAT

Könnyűszerkezetes építés további előnyei

Kevés helyet vesz el a hasznos belső térből: azonos bruttó alapterülettel számolva nagyobb lesz a hasznos lakótér, mint például téglaház esetén.

A szerelt házak építése, költözhetősége jóval gyorsabb mint más építési módoknál. Száradási idő kizárólag az alapozásnál merül fel, az ezután következő száraz építési munkák szinte függetlenek az időjárástól.

Mivel az egész falazat hőszigetelő anyagokból épül fel, a szerkezet hőhíd-mentes. Nincsenek olyan lehűlő felületek, ahol a páralecsapódás miatt penészesedés jelentkezhetne.

A favázas könnyűszerkezetes épület természetes, megújuló anyagokból épül fel, így kisebb ökológiai lábnyommal rendelkezik. Építése jóval tisztább, kevesebb építési hulladék keletkezik.

Az épület fa szerkezete égés, gomba és egyéb kártevők ellen kezelt.