Ácsmunkák, tetőfedés

Autóbeálló, terasz, előtető

Autóbeálló

Az autók számára káros időjárási viszonyok, mint például a hóvihar, jégeső vagy éppen tűző napsugarak, minden évszakban előfordulhatnak. Az ilyen időjárási elemek jelentős kárt okozhatnak a gépjárművekben. Az autótulajdonosok számára ideális megoldás lehet egy praktikus és esztétikus, fából épült kocsibeálló, így biztosítva, hogy járművüket minden időben biztonságos helyen tudják tartani. Ezen kívül, egy igényes ácsmunkával elkészített autóbeálló igen mutatós dísze lehet a portának.

Terasztető

A terasz egy családi háznál rendkívül hasznos és multifunkcionális helyszín, amely számos előnyt kínál mind a lakóknak, mind a vendégeknek. Egy jól kialakított terasz nemcsak az otthon funkcionalitását növeli, hanem a lakók életminőségét is javítja, teremtve egy kellemes, szabadban élvezhető területet. Ideális helyszín arra, hogy élvezzük a friss levegőt, a kert szépségeit. Az igazán tökéletes terasz védett az időjárás viszontagságaitól, lehetővé téve a használatát az év minden szakaszában. Egy terasztető megvéd a nyári záporok, forró napsugarak vagy az őszi esőzések ellen, és télen is óvja magát a teraszt a csapadéktól, fagytól. Ezen kívül, egy precíz ácsmunkával elkészített terasztető igazán esztétikus kiegészítése lehet a háznak.

Előtető

Családi ház bejárata fölé kerülő fa előtető nem csak esztétikus kiegészítése az épületnek, de praktikus védelmet is nyújt a csapadék ellen.

Autóbeálló, terasztető, előtető készítése

Igényes látszó ácsszerkezeteket építünk, melyek esztétikusak és tartósak. Munkánk során a minőség a legfontosabb szempont, amit kiváló anyagokkal, a legjobb eszközökkel és szakértői tudással garantálunk.

  • Szaktanácsadás, felmérés
  • Tervezés
  • Betonalap készítése ha szükséges
  • Faanyag kiválasztása, gyalulása, faanyagvédelem
  • A szerkezet szakszerű kivitelezése
  • Segítség a tetőfedő anyag kiválasztásában, fedés elkészítése
  • Ereszcsatorna kialakítása ha szükséges
Kérjen ingyenes felmérést, árajánlatot! KAPCSOLAT